1 december 2022

Vrachtwagenchauffeur zwaargewond na kantelen combinatie

DONKERBROEK – Bij een eenzijdig ongeval op de N381 bij Donkerbroek is zaterdagochtend even voor 7.00 uur de 61-jarige vrachtwagenchauffeur uit Groningen gewond geraakt.

De chauffeur was met zijn vrachtwagen onderweg richting Drachten en raakte door een nog onbekende oorzaak in de berm. Hierdoor raakte de truck, geladen met levensmiddelen, op de andere zijde van de weg twee bomen en belandde op de zijkant.

Met behulp van de ambulance en politie kon het slachtoffer het voertuig verlaten. Voor de gealarmeerde brandweer restte de taak om het voertuig verder veilig te stellen en heeft hand- en spandiensten verricht aan berger Broekhuizen.

De chauffeur is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is tot 16.00 uur volledig afgesloten geweest voor het verkeer.

Geef een antwoord