11 augustus 2022

Brandweerauto van Appelscha botst op boom op weg naar brand

RAVENSWOUD – Vrijdagmiddag rond 15.45 uur werd de brandweer van Appelscha gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Meester Lokstraat in Ravenswoud. In een bosperceel tussen de Meester Lokstraat en de Bokslootsweg bleek een brand te woeden.

Tijdens het aanrijden raakte de brandweerauto van het korps Appelscha op een zandpad van de weg en botste op een boom. De zes brandweerlieden die zich in het voertuig bevonden konden op eigen kracht het zwaar beschadigde blusvoertuig verlaten. Een ambulance kwam ter plaatse om de brandweerlieden te controleren op verwondingen.

De brandweer van Oosterwolde kwam ter plaatse om de brand te blussen. De zwaar beschadigde brandweerauto zal door een bergingsbedrijf worden geborgen.

Geef een antwoord