Man aangehouden voor handel in softdrugs

OOSTERWOLDE – De politie heeft vorige week een 24-jarige man uit Oosterwolde aangehouden op verdenking van handel in softdrugs. Bij de politie was er informatie binnen gekomen dat er mogelijk gehandeld zou worden in softdrugs vanuit een pand aan de Hornleger in Oosterwolde. Toen agenten daar een kijkje namen troffen zij daar een paddokwekerij en ruim 15 kilo hennep aan. De 24-jarige man, welke op dat moment aanwezig was, is aangehouden.

Softdrugs versturen
Uit onderzoek is gebleken dat er vanuit het pand aan de Hornleger softdrugs werd verstuurd naar adressen in de Verenigde Staten, Azië en verschillende landen in Europa. In de pakken werden paddo’s, hennep of hasj geseald verstuurd. Alles is in beslag genomen voor onderzoek.

Huiszoeking
Het huis van de verdachte is doorzocht. Daar troffen de agenten harddrugs, contant geld, creditcards en wapens in beslag genomen. De man is in door de rechter-commissaris in verzekering gesteld.

About Post Author

Geef een antwoord