Getuigen gezocht van woningoverval Langedijke

LANGEDIJKE – De politie is op zoek naar informatie over een woningoverval afgelopen zaterdagavond aan de Klokhuisdijk in Langedijke. Daar werd tussen half negen en half tien de 49-jarige bewoner ernstig mishandeld en met een vuurwapen bedreigd.

Volgens het slachtoffer hoorde hij geluid achter zijn woning en ontdekte hij twee mannen bij de achterdeur. Ze waren in het zwart gekleed en droegen een bivakmuts. De bewoner werd naar binnen geduwd en bespoten met een bijtende vloeistof. Ook werd hij bedreigd met een vuurwapen. Er ontstond een worsteling en de onbekenden eisten geld. Het slachtoffer verloor het bewustzijn. Toen hij weer bijkwam waren de mannen verdwenen. Een bekende van het slachtoffer bracht hem naar het ziekenhuis. Daar bleek dat de man onder andere ribben en zijn neus had gebroken. De politie werd zondag over de overval geïnformeerd en startte een onderzoek. De politie is op zoek naar getuigen van de overval of naar mensen die over informatie beschikken. Er kan contact worden opgenomen via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

About Post Author

Geef een antwoord