Twee personen gewond bij aanrijding

EEN-WEST – Bij een aanrijding op de kruising van de Hoofdweg (N-979) / Schansweg / Bakkeveenseweg raakten woensdagmiddag twee personen gewond.

Een 69-jarige inwoonster van Zuidlaren reed over de Schansweg, komende uit de richting van Amerika en gaande in de richting van de kruising van wegen gevormd door de Hoofdweg (N-979) / Schansweg / Bakkeveenseweg.
Ze verleende op de kruising geen voorrang aan de over de Hoofdweg uit de richting van de Vennootsweg (van links) naderende 24-jarige autobestuurder uit Leutingewolde. Een aanrijding was het gevolg waarbij de vrouw en een bij haar inzittende 91-jarige vrouw uit Groningen gewond raakten. Zij moesten met onbekend letsel worden overgebracht naar het Martiniziekenhuis in Groningen.

About Post Author

Geef een antwoord