Politie zoekt getuigen van straatroof in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – De politie onderzoekt een straatroof in Oosterwolde. De straatroof vond zaterdagmiddag tussen 15.00 en 15.30 uur plaats op de Hoogengaardelaan. Via burgernetmail vraagt de politie inwoners van Oosterwolde om hulp. Signalement van de daders luidt als volgt: twee jongens op fiets, ongeveer 17 jaar oud, beide donker gekleed, beide kort donker haar.

De politie heeft de volgende vragen:[list][bol]Wie heeft rond het tijdstip van de straatroof een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?[/bol][bol]Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?[/bol][bol]Heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?[/bol]
[/list]Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

About Post Author

Geef een antwoord