Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

DONKERBROEK – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten van een zware mishandeling die dinsdag 24 mei 2016 omstreeks 16:00 uur plaats vond op de Balkweg tussen Makkinga en Donkerbroek.

Een 19-jarige vrouw uit Bakkeveen had na een verkeersmanoeuvre met een tegenligger haar auto, een rode Renault Kangoo, tot stilstand gebracht. De bestuurder van een licht grijze Audi die uit tegengestelde richting kwam stopte bij de vrouw. Uit de Audi stapten 2 blanke mannen. De portier van de Renault werd opengetrokken en de vrouw kreeg meteen enkele rake klappen tegen het hoofd.

[b]Signalement:[/b]
De politie is opzoek naar de inzittenden van de licht grijze Audi. Het betrof twee grote brede blanke mannen van ongeveer 20 a 25 jaar oud. Een van de mannen had een zwarte pet op en droeg een wit shirt.

[b]Getuigen:[/b]
De politie roept getuigen hiervan op om zich via 0900-8844 te melden. Wilt u anoniem blijven, dan kunt u via telefoonnummer 0800-7000 contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem.

About Post Author

Geef een antwoord