Vrouw en drie kinderen gewond na eenzijdig ongeval

WIJNJEWOUDE – Vrijdagmiddag raakte een 36-jarige vrouw uit Tytsjerk ernstig gewond na een eenzijdig ongeval op de N381 bij Wijnjewoude.

Zij reed met haar auto in de richting van Oosterwolde. Bij haar in de auto zaten drie kinderen, twee van 7 jaar oud en een van 9 jaar oud, uit Tytsjerk. Alle inzittenden zijn gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten. In eerste instantie is via het twitteraccount van politie Fryslan bekend gemaakt dat een gezin betrokken was bij het ongeval en dat zowel de vader als de moeder gewond zijn geraakt. Nu blijkt dat de vader niet in dit voertuig zat, maar in een auto die voor de vrouw reed. Hij bleef ongedeerd. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hun toestand is nog onbekend. Mogelijk is de vrouw door nog onbekende oorzaak met haar auto rechts in de berm terechtgekomen en heeft ze toen bijgestuurd. Daarna raakte ze met haar auto over de kop. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht.

About Post Author