Twee mannen aangehouden na bedreiging, mishandeling en gijzeling

APPELSCHA – De politie heeft twee inwoners van Appelscha van 21 en 31 jaar aangehouden op verdenking van bedreiging, mishandeling en gijzeling.

Een 20-jarige inwoner van Appelscha had zaterdagavond een afspraak gemaakt met zijn 21-jarige dorpsgenoot. In Oosterwolde zouden ze het één en ander uitspreken. Toen de 20-jarige met zijn auto arriveerde op de afgesproken plek was daar niet zijn 21-jarige dorpsgenoot. Wel stond daar de 31-jarige man. Die bedreigde het slachtoffer ernstig. In de auto van het slachtoffer reden de twee vervolgens naar Appelscha om daar de 20-jarige op te halen. Vervolgens mishandelden beide mannen de 20-jarige. Na de mishandeling mocht hij van de twee weer gaan. Het slachtoffer waarschuwde vervolgens de politie. Agenten spraken met de man en hij deed aangifte. Na onderzoek kon als eerste de 31-jarige verdachte worden aangehouden. Later die nacht volgde nog de aanhouding van 21-jarige. Beide verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. De reden van de bedreiging, mishandeling en gijzeling is nog niet duidelijk. Nader onderzoek gaat dan ook plaatsvinden.

About Post Author