Automobiliste van de weg op N381 bij Appelscha

APPELSCHA – Zondagochtend raakte op de N381 bij Appelscha een personenauto van de weg. De bestuurster raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en kwam tot stilstand in de berm. De vrouw raakte niet gewond, haar voertuig raakte dusdanig beschadigd dat deze moest worden afgesleept.

Tijdens het bergen werd er een gesis uit het voertuig waargenomen, omdat het voertuig een LPG-installatie aan boord had werd door de politie de brandweer van Appelscha opgeroepen. Deze kwam ter plaatse en de auto werd direct onderzocht. Het gisis bleek niet van de LPG-installatie afkomstig te zijn maar van één van de banden die lek was geraakt.

Foto: Klaas de Groot – www.regioappelscha.nl
Foto: Klaas de Groot – www.regioappelscha.nl

About Post Author