Auto belandt in de sloot in Noordwolde

NOORDWOLDE – Dinsdagavond omstreeks 20:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Oldeberkoperweg (N353) in Zandhuizen. Eenmaal ter plaatse bleek ter hoogte van de afslag Schapendrift een auto komende vanaf Noordwolde in de slip te zijn belandt en tot stilstand te zijn gekomen in een nabijgelegen sloot. De twee inzittenden die op eigen kracht het voertuig konden verlaten werden door een ter plaatse gekomen ambulance gecontroleerd op eventuele verwondingen, dit bleek gelukkig niet het geval te zijn. De brandweerlieden van korps Noordwolde hebben het voertuig veilig gesteld en konden al snel retour kazerne. Een gedeelte van de Oldeberkoperweg was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten voor het verkeer. Een berger kwam ter plaatse om het voertuig te bergen.