Voertuig raakt van de weg en botst op auto en boom in Siegerswoude

SIEGERSWOUDE – Zaterdagavond omstreeks 20:10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Foarwurker in Siegerswoude. Eenmaal ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen twee voertuigen. De bestuurder van de BMW komende vanaf Bakkeveen reed in de richting van De Wilp en kwam door een nog onbekende oorzaak met zijn voertuig in de berm terecht en botste vervolgens op een geparkeerd voertuig en een boom. De BMW kwam vervolgens tot stilstand op het wegdek, de geparkeerde Mini kwam door de botsing op de kop in de sloot tot stilstand. De inzittenden van de BMW konden zelfstandig het voertuig verlaten. De ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers hebben de inzittenden gecontroleerd op eventueel aanwezig letsel, vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig. Een aanrijdingsselecteur van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Bergingsbedrijf Tolman kwam ter plaatse om de voertuigen te bergen. De Foarwurker was ter hoogte van het ongeval afgesloten voor het verkeer.