9 augustus 2022

Bestuurder ernstig gewond na eenzijdig verkeersongeval op de Noordwolderweg in Oldeberkoop

OLDEBERKOOP – Vrijdagavond omstreeks 19:50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Noordwolderweg (N353) tussen Zandhuizen en Oldeberkoop. Eenmaal ter plaatse bleek door een nog onbekende oorzaak een voertuig tegen een boom te zijn gebotst. De bestuurder werd door de ter plaatse gekomen hulpdiensten aangetroffen in het weiland. Na langdurige behandeling door onder andere het mobiel medisch team werd het slachtoffer met spoed onder begeleiding van twee verpleegkundigen en een arts met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De verkeersongevallen analyse van de politie zal onderzoek gaan verrichten naar de oorzaak van het ongeval. De Noordwolderweg (N353) was tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig geborgen.