30 november 2021

Auto belandt op zijkant na eenzijdig ongeval in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Op de Nanningaweg in Oosterwolde heeft zondagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een voertuig op de zijkant tot stilstand kwam. Omstreeks 22:00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. De bestuurster van het voertuig was door een nog onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal gebotst waarna het voertuig op zijn zijkant tot stilstand kwam. Zowel politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Na een controle in de ambulance bleek dat de bestuurster niet mee hoefde naar het ziekenhuis. Wel moest de bestuurster mee naar het politiebureau om een blaastest af te leggen. Of de bestuurster onder invloed was is niet bekend. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse en heeft de auto weer op zijn wielen gezet en vervolgens geborgen.