Persoon ernstig gewond na eenzijdig verkeersongeval op de Weperpolder bij Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Op de Weperpolder N918 heeft maandagochtend een ernstig eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Rond half vijf werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het eenzijdige ongeval. De bestuurder was met zijn auto door een nog onbekende oorzaak van de weg geraakt. Het voertuig kwam hierbij in een sloot terecht, raakte enkele bomen en kwam vervolgens tot stilstand op het fietspad. Het slachtoffer is na stabilisatie zwaargewond, onder begeleiding van de arts van de traumahelikopter overgebracht naar het UMC in Groningen. Voor de afhandeling van het ongeval was de weg in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft na politie onderzoek de zwaar beschadigde auto afgesleept.