16 augustus 2022

Voertuig raakt te water aan de Eekhoutswijk in Smilde

SMILDE – Dinsdagmiddag omstreeks 17:55 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Eekhoutswijk in Smilde. Eenmaal ter plaatse bleek een voertuig van de weg te zijn geraakt. Het voertuig kwam op de kop in een sloot tot stilstand. De bestuurder wist op eigen kracht uit het voertuig te komen. De ter plaatse gekomen ambulance medewerkers hebben de bestuurder gecontroleerd op eventueel aanwezig letsel, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De brandweer heeft met behulp van een kraan het voertuig uit het water gehaald om er zeker van te zijn dat er geen personen meer in het voertuig aanwezig waren, gelukkig bleek dit niet het geval te zijn. Na enkele minuten konden de hulpdiensten retour kazerne.