Veel schade na ongeval op de Wester Es in Appelscha

APPELSCHA – Donderdagmiddag omstreeks 15:30 uur werd de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Aekingaweg met de Wester Es in Appelscha. Ter plaatse bleek door een voorrangsfout twee voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen. De inzittenden konden op eigen kracht het voertuig verlaten en werden door ambulancemedewerkers ter plaatse gecontroleerd op eventueel aanwezig letsel, vervoer naar het ziekenhuis was niet noodzakelijk. De betrokken voertuigen raakten fors beschadigd en werden door bergingsbedrijf Tolman geborgen. Omdat er een grote hoeveelheid olie op het wegdek aanwezig was werd de gemeente in kennis gesteld om dit te laten reinigen. Of de gladheid een rol heeft gespeeld in de toedracht van de aanrijding is niet bekend. Tijdens de afhandeling van het ongeval ondervond het verkeer enige oponthoud.

About Post Author