25 september 2022

Vrouw botst met auto tegen boom en komt in de sloot tot stilstand

OOSTERWOLDE – Dinsdagavond omstreeks 21:55 uur werd de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval op de N919 in Oosterwolde. Ter plaatse bleek de bestuurster van een personenauto door een nog onbekende oorzaak van de weg te zijn geraakt. Het voertuig botste hierbij tegen een boom en kwam in een sloot tot stilstand. De ter plaatse gekomen ambulance heeft de vrouw gecontroleerd op eventueel aanwezig letsel, dit bleek gelukkig niet het geval. De politie heeft de bestuurster, een 49-jarige vrouw uit de gemeente Weststellingwerf overgebracht naar het bureau voor een blaastest. De uitslag van de blaastest was 725 ugl. De politie heeft het rijbewijs ingevorderd en proces verbaal opgemaakt. Berger Tolman kwam ter plaatse om het zwaarbeschadigde voertuig te bergen.