Bestelbus belandt op zijkant bij botsing met auto in Makkinga

MAKKINGA – Woensdagochtend omstreeks 11:50 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Balkweg in Makkinga. De gealarmeerde hulpdiensten waaronder de brandweer van Oosterwolde waren snel ter plaatse. De bestelbus verleende op de kruising Balkweg met de Kuinderweg geen voorrang aan de personenauto, een botsing was het gevolg. De bestelbus kantelde hierbij en kwam op zijn zijkant tot stilstand. De brandweer heeft ter plaatse beide voertuigen veiliggesteld en konden al snel retour kazerne. De bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij. Of de bestuurder van de personenauto gewond is geraakt is niet bekend. Een berger kwam ter plaatse om de zwaarbeschadigde voertuigen te bergen. De Balkweg was tijdelijk afgelsoten voor het verkeer.

About Post Author