16 augustus 2022

Auto tegen boom in Zandhuizen, inzittende raakt ernstig gewond

ZANDHUIZEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 03.00 uur vond er in Zandhuizen op de kruising van de N353 met de Zandhuizerweg een ernstig eenzijdig ongeval plaats. De bestuurder van een personenauto reed door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Twee ambulances, de brandweer en de politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen, ook kwam er een MMT met de auto ter plaatse om assistentie te verlenen aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is door de brandweer uit het voertuig bevrijdt en overgedragen aan het ambulancepersoneel. De bestuurder is na langdurige stabilisatie met ernstig letsel overgebracht naar het UMC in Groningen. De Forensische Opsporing Verkeer van de politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.