Persoon zwaar gewond bij aanrijding op de N381 bij Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Maandagmiddag omstreeks 16:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N381 bij Donkerbroek. Tijdens het aanrijden werd duidelijk dat de locatie de N381 betrof tussen Oosterwolde en Appelscha. Eenmaal ter plaatse bleek een personenauto in botsing te zijn gekomen met een vrachtwagen. De hulpdiensten die snel ter plaatse waren hebben het slachtoffer uit het zwaarbeschadigde voertuig weten te bevrijden. De ambulance medewerkers kregen bij de stabilisatie van het slachtoffer ondersteuning van het Mobiel Medisch Team die met de Lifeliner 4 ter plaatse kwamen. Na stabilisatie werd het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij. De verkeersongevallen analyse van de politie kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding. De N381 was geruime tijd tussen Oosterwolde en Appelscha afgesloten voor het verkeer. Een berger kwam ter plaatse om de voertuigen te bergen.