Automobilist verliest macht over het stuur en botst tegen boom

ZEVENHUIZEN – Woensdagmiddag Eerste Kerstdag omstreeks 13:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Zevenhuisterweg bij Zevenhuizen. Eenmaal ter plaatse bleek een automobilist de macht over het stuur te zijn verloren. Het voertuig raakte hierdoor enkele bomen en kwam tot stilstand. De bestuurder raakte niet bekneld en kon zelf het voertuig verlaten. Een ter plaatse gekomen ambulance heeft de bestuurder gecontroleerd op eventuele verwondingen, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De brandweer van Leek kon na hand en spandiensten te hebben verricht retour kazerne. Het verkeer kon tijdens het ongeval langzaam de ongevalslocatie passeren. Berger Dorenbos heeft het voertuig geborgen.