Twee personen gewond na ongeval met vier auto’s op N371 tussen Wittelte en Dieverbrug

DIEVERBRUG – Zondagmiddag omstreeks 16:45 uur werden diverse ambulances en politie eenheden gealarmeerd voor een ongeval op de N371 ter hoogte van Dieverbrug. Eenmaal ter plaatse bleek een viertal voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen op de N371 tussen Wittelte en Dieverbrug. De inzittenden van de vier voertuigen werden ter plaatse behandeld aan hun verwondingen, twee personen werden overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft in samenwerking met de provincie de N371 tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De verkeersongevallen analyse van de politie kwam ter plaatse om alle aanwezige sporen in kaart te brengen. Volgens de politie moest één van de voertuigen remmen voor een inhalende tegenligger waardoor de drie andere voertuigen er achterop botsten.