Verwarde vrouw zorgt voor opschudding

OOSTERWOLDE – Dinsdagavond om 20:27 uur werd de politie en ambulance gealarmeerd voor een melding op de Venekoterkruising in Oosterwolde. Ter plaatse bleek een nog onbekende persoon naast de N919 Venekoterweg in het gras te liggen. Volgens omstanders zat het slachtoffer onder de krassen en was ze zeer verward.
Ze wilde echter niet geholpen worden door de hulpdiensten en liep weg richting de kruising van de N381 die ze dan ook overstak. De motoragent en ambulancepersoneel zette de achtervolging in toen de verwarde persoon lopend de N351 op liep en een gevaar vormde voor zich zelf en overige weggebruikers.
Onder tussen was er om assistentie gevraagd van een politieauto, toen deze ter plaatse kwam was de vrouw al circa 500 meter de rijksweg opgewandeld. Op de rijksweg N351 werd de verwarde persoon aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze vermoedelijk gehoord wordt en onderzocht door een arts.

Geef een antwoord