Politie zoekt getuigen van inbraak Rabobank

APPELSCHA – De politie stelt een onderzoek in naar de poging tot inbraak in een bank aan de Van Emstweg. In de nacht van maandag 3 januari op dinsdag 4 januari rond 03.30 uur meldde een getuige via het alarmnummer 112 dat er drie gemaskerde mannen naar de bank op de Van Emststraat liepen. Eén van de mannen was in het bezit van een breekijzer. Terwijl agenten onderweg waren naar de bank, vluchtten de drie verdachten weg in een grote donkergekleurde auto. Met meerdere politie eenheden is er gezocht naar de auto maar hij werd niet meer aangetroffen. Uit het politieonderzoek bleek dat er geprobeerd was om een deur van de bank te forceren maar dit was niet gelukt. De bewakingscamera maakte opnames van de verdachten.

Meer foto’s op [url=http://www.dadergezocht.nl]www.dadergezocht.nl[/url]

Heeft u informatie over deze zaak, neem dan contact op met de politie op het telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven neem dan contact op met Stichting Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Wilt u liever contact met de Criminele Inlichtingen Eenheid, bel dan met tel 0592-452555.

About Post Author

Geef een reactie