4 augustus 2021

Bestuurster komt met de schrik vrij

WASKEMEER – Bij een éénzijdig ongeval op de Leidijk onder Waskemeer, is dinsdagmorgen rond 8 uur de bestuurster van een Peugeot 207 cabrio met de schrik vrijgekomen. Komende uit de richting van Waskemeer, raakte de vrouw aan de rechterkant van de weg in de berm. Door een stuurcorrectie naar links, schoot de auto de weg weer op om vervolgens via een boom tot stilstand gekomen.

Mede dankzij haar lage snelheid kon de bestuurster zonder verwondingen uit haar auto stappen. De opgeroepen brandweer van Haulerwijk hoefde dan ook niet door te rijden. Een terplekke gekomen ambulance heeft de vrouw even onderzocht, maar vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

Berger Broekhuizen heeft de auto geborgen. De politie heeft het verkeer langs het ongeval geleid.

Geef een antwoord