Politie onderzoekt vernieling bejaardenwoning Riemsoord

APPELSCHA – De politie stelt een onderzoek in naar het vernielen van een grote ruit van een bejaardenwoning aan de Riemsoord in Appelscha.

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben twee nog onbekende jongens een groene vuilniscontainer door een grote ruit van een bejaardenwoning aan het Riemsoord in Appelscha gegooid. De ruit van 3 bij 1.40 meter is geheel vernield. Rondvliegend glas veroorzaakte aanzienlijke schade aan de inboedel. De bewoner was niet thuis.

Buren hebben omstreeks 04.15 uur een harde klap gehoord. Men heeft twee jongens weg zien lopen waarvan één gekleed was in een bruine jas met capuchon en bontkraag. De jongen droeg Nike sportschoenen.

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets afweten van deze vernieling of weten wie hiervoor verantwoordelijk zijn. Men kan bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

[photo=Wijkagent Filip Bahlmann]https://pbs.twimg.com/media/BBh5-lFCcAAGZbK.jpg[/photo] [photo=www.politie.nl]http://www.politie.nl/binaries/w240h170/content/gallery/politie/nieuws/2013/januari/01-noord-nederland/130126_vernieling-appelscha.jpg[/photo]

About Post Author

Geef een reactie