Twee gewonden bij ernstig ongeval in Haule

HAULE – Vrijdagavond omstreeks 21.00 uur vond er op de Zwetteweg in Haule een ernstig ongeval plaats. Door een nog onbekende oorzaak raakte een auto met daarin een 25-jarige bestuurder uit Oosterwolde en zijn 20-jarige eveneens uit Oosterwolde afkomstige bijrijder van de weg, en botste vervolgens tegen een boom. De auto kwam vervolgens in een droge sloot tot stilstand. De bestuurder werd door de klap van de aanrijding uit het voertuig geslingerd.

Meerde ambulances en politie voertuigen kwamen ter plaatse evenals de brandweer van Haulerwijk. Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

De afdeling verkeersongevallen analyse van de politie Noord Nederland deed ter plaatse onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen.

About Post Author

Geef een reactie