Gewonden bij eenzijdig ongeval

NOORDWOLDE – Twee jongemannen uit de gemeente Weststellingwerf (18 en 25 jaar) zijn woensdagnacht op de Hoofdstraat Oost in Noordwolde gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Een 19-jarige man uit de gemeente Ooststellingwerf bestuurde zijn auto en hij moest stevig remmen voor een verkeersdrempel. De 19-jarige remde volgens eigen zeggen te stevig. Hierdoor blokkeerden de remmen van zijn auto. Hij reed in een bocht rechtdoor, waarna de auto tegen een boom botste en over de kop sloeg. Beide slachtoffers raakten bekneld in de auto. Beiden werden uit hun benarde positie bevrijd. Zij werden met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder wist op eigen kracht uit zijn auto te komen. Hij bleek na medische controle ongedeerd. De zwaar beschadigde auto werd afgesleept. De politie heeft een rapportage en een analyse van het ongeval gemaakt.

About Post Author

Geef een reactie