1 augustus 2021

Bestuurster (21) overleden na eenzijdig verkeersongeval in Een-West

EEN-WEST – Zaterdagmorgen omstreeks 07:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Hoofdweg (N979) in Een-West. Eenmaal ter plaatse bleek een bestuurster komende vanaf Haulerwijk de macht over het stuur te zijn verloren, het voertuig kwam vervolgens tot stilstand tegen een boom. De gealarmeerde hulpdiensten waaronder het mobiel medisch team en een hulpverleningsvoertuig van brandweer Oosterwolde waren snel ter plaatse. Ondanks alle inspanningen van de hulpdiensten overleed de 21-jarige bestuurster uit Haulerwijk ter plaatse aan haar verwondingen. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek verricht naar de toedracht van de aanrijding. De Hoofdweg (N979) was tijdens het ongeval afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het zwaarbeschadigde voertuig te bergen.