Persoon raakt gewond na ongeval in Oosterwolde

Oosterwolde – Vrijdagavond omstreeks 18:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Oostenburg in Oosterwolde. Eenmaal ter plaatse bleek ter hoogte van de Poiesz supermarkt twee voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen. De hulpdiensten die snel ter plaatse waren hebben zich over het slachtoffer ontfermd. Voor het ongeval was ook de brandweer opgeroepen omdat er mogelijk een slachtoffer bekneld zat, ter plaatse bleek dit echter niet het geval. Het slachtoffer is na stabilisatie overgebracht naar een ziekenhuis. De weg was ter hoogte van het ongeval gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. Een berger kwam ter plaatse om de voertuigen te bergen. De politie gaat uit van een voorrangsfout en heeft rapport opgemaakt van de aanrijding.