Tentfeest Oosterwolde keert terug

OOSTERWOLDE – Dijksterhuis evenementen heeft in samenwerking met taxi- en feestvervoer bedrijf Boer’nBob de organisatie voor tentfeest 2019 in handen genomen. “Wij hebben dit initiatief genomen, omdat wij het tentfeest van groot belang vinden voor de binding in het dorp Oosterwolde. Tentfeest is altijd een groot begrip geweest binnen het dorp, waar nog lang over na werd gepraat. Wij hopen dit ook dit jaar samen te bereiken”.

20 en 21 september 2019 zal het tentfeest plaats vinden op het parkeer terrein van sportpark Dio in Oosterwolde. Op vrijdag 20 september zal er afgetrapt worden met de band Orange Rivers. En op de avond zal team Stuk bekend van het YouTube kanaal StukTV het stokje van ze overnemen om er een spetterende show van te maken!

Zaterdag kan er een spectaculaire show verwacht worden van de coverband KRAAKTHELDER tussendoor zal Dj Allard er samen met jullie als publiek een leuk feestje van maken

Kaarten zijn verkrijgbaar op de website www.dhevenementen.nl en kosten voor de vrijdag € 10,00 en voor de zaterdag €12,50 euro. Een weekend kaart bedraagt €20,50. Dijksterhuis evenementen en taxi- en feestvervoer bedrijf Boer’nBob hopen vele mensen te mogen verwelkomen op 20 en 21 september 2019!

Foto: Janco Leupen