Afgelopen woensdag heeft het zaalvoetbalteam van brandweer Oosterwolde de 3e prijs gehaald op het jaarlijkse Silvester-toernooi in Oosterwolde. In de poule werden werd gewonnen van de Rabobank, Ichtus design en TPG post. Helaas werd er van de Fano verloren waardoor de brandweer 2e in de poule werd. Opmerkelijk was dat tijdens de wedstrijd tegen TPG de piepers gingen. Hierop spoedde zich een deel uit het veld om richting kazerne te gaan. ‘T bleek te gaan om een containerbrand in Donkerbroek. Dit betrof een klein brandje en is geblust met 1x HD. Na dit te hebben geblust keerden de AS en HV terug naar de kazerne. Weer terug in de sporthal stond de 3e wedstrijd ingepland, deze werd gewonnen en zodoende mocht men spelen om de 3e en 4e plaats. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen de N.W.M. en is gewonnen met 2-1 door het team van de brandweer. Waarna de beker voor de 3e plaats in ontvangst genomen kon worden door de coach.