Bij een frontale botsing op de N979 bij Een-West (Dr) zijn zaterdagmiddag om 16.55 uur bij een frontale aanrijding meerdere personen gewond geraakt. Vermoedelijk door een windvlaag is een van de auto?s op de verkeerde weghelft gekomen kwam daarbij frontaal in botsing met een andere automobilist. In de personenwagen zat een persoon en in de bestelwagen zaten in totaal drie personen. Ze zijn met onbekende verwondingen naar verschillende ziekenhuizen in de omgeving gebracht. Het verkeer werd tijdelijk over het fietspad geleid. Bergingsbedrijf Dorenbos is geruime tijd bezig geweest om de totaal vernielde auto?s te bergen. De brandweer van Norg is ter plaatse geweest en heeft voor verlichting gezorgd om de V.O.A. goed haar werk te kunnen laten doen. De V.O.A. heeft van het ongeval rapport opgemaakt.