Dinsdagmiddag omstreeks half 4 vond op de kruising Lage Esch met de Prandingaweg een kleine aanrijding plaats tussen een 45KM autootje en personenauto. De personenauto kwam uit de richting van Donkerbroek en wilde rechtdoor richting het centrum. De 45KM auto kwam vanuit tegenover gestelde richting en wou afslaan de Lage Esch in. Bij het afslaan zag de bestuurder de personenauto over het hoofd met een aanrijding als gevolg. Doordat het 45KM autotje van plastic was werd zijn voorkant totaal vernield, de personenauto had enkel blikschade en een lekke band. De politie kwam ter plaatse voor de afhandeling van de verzekeringszaken. Er deden zich geen persoonlijke ongevallen voor. Berger Broekhuizen uit Donkerbroek zorgde voor de afsleep van de personenauto, de 45KM auto werd geborgen door een garage bedrijf uit Donkerbroek.