Donderdagavond kwam er in Oosterwolde een auto vast te zitten op een trottoirband aan de Dertienaprilstraat terhoogte van de kruising met de Snellingerdijk. De automobilist wilde een parkeervak in rijden en zag daarbij de trottoirband over het hoofd. Met als gevolg dat de auto klem kwam te zitten. Eerst werd er geprobeerd de auto weer terug te rijden maar dit bleek niet mogelijk, hierop werd berger Broekhuizen uit Donkerbroek gebeld. Deze kwam terplaatse evenals de politie die ook even kwam kijken. Met behulp van een op de auto aanwezige kraan met daaraan een evenaar zette Broekhuizen de auto weer recht. De bestuurder moest ook nog even een blaastest doen maar bleek niet te hebben gedronken. Omdat de rechter voorband lek was en er enkele onderdelen waren los geraakt voerde Broekhuizen de auto af. De bestuurder en de andere inzittenden werden door een toevallig passerende kennis naar huis gebracht.