Zaterdag omstreeks 16.00 uur is een 10-jarige inwoner van Haskerhorne overleden. De jongen zou voor zijn vader met de fiets de koeien uit het weiland halen en naar de stal brengen. Na enige tijd komen de koeien wel naar de stal, maar de jongen niet. De vader gaat onmiddellijk zijn zoon zoeken en treft achter in het weiland de tractor uit de stal, op de kop in de sloot, aan. Ook de jongen ligt in het water. De vader is direct in de sloot gesprongen, heeft zijn zoon op de kant gelegd en is direct begonnen met reanimeren. Ondanks de snelle komst van de hulpverlening, waaronder de traumahelikopter, mocht hulp niet meer baten. Het jongetje is door verdrinking om het leven gekomen. De jongen had de tractor, zonder medeweten van zijn vader, die had dit ook altijd verboden, meegenomen het land in.