Om omstreeks half acht woensdagavond is een 18 jarige automobilist gewond geraakt op de Peperstraat onder Elsloo. De man reed over desbetreffende weg en is nog door onbekende oorzaak in de berm geraakt en is daar frontaal een boom geknald. Door de klap is het voertuig over de weg geschoten naar de andere zijde en daar is wederom een boom geraakt. Omdat in eerste instantie de melding was dat de bestuurder bekneld zou zitten werd naast politie, ambulance 34 ook de brandweer van Oosterwolde gewaarschuwd. Eenmaal ter plaatste bleek de man niet bekneld te zitten en is door het ambu-personeel uit de wagen gehaald en is mogelijk met een gebroken been overgebracht naar een ziekenhuis. De brandweer heeft nadat het voertuig geborgen was door Broekhuizen het wegdek nog gereinigd en een stukje berm afgegraven in verband met vloeistoflekkage uit het wrak.