Bij een ongeval aan het Noord in Elsloo is een bestuurder vrijdagavond gewond geraakt. Hij verloor in een bocht de macht over het stuur en belandde tegen een boom. Brandweerkorpsen van Olderbekoop en Oosterwolde werden opgeroepen om assistentie te verlenen. Ter plaatse bleek dat de bestuurder vrij gemakkelijk uit de auto kon worden gehaald. De bestuurder werd afgevoerd naar het ziekenhuis in Drachten, de totaal vernielde auto werd afgevoerd door bergingsbedrijf Broekhuizen.

[b]Politiebericht[/b]:

Vrijdag om 18.00 uur rijdt een 20-jarige automobilist uit Oosterwolde over de Butenweg, komend uit de richting Boyl en gaand in de richting van Makkinga. Ter hoogte van de kruising met het Noord maakt de weg voor het verkeer, rijdende in de richting van Makkinga, een bocht naar links. In deze bocht naar links is de auto met de linkerwielen in de rechterberm geraakt. Hierna verliest de bestuurder de macht over het stuur, draait 180 graden en glijdt de autoweg over. De auto raakt ook nog een boom. De linkerzijde van de auto, ter hoogte van de bestuurdersportier, was helemaal ingedeukt. De bestuurder klaagde over hevig rugpijn en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten.