Woensdagavond werden in restaurant de Lindehoeve in Appelscha de prijzen uitgereikt aan de 3 beste teams die mee deden aan de Appelschaster Brandweer Survival 2005 die 26 november werd gehouden. Na dat iedereen was ontvangen met koffie en gebak nam Anne Kies bevelvoerder van de brandweer Appelscha het woord en werd er een kleine evaluatie gegeven van de Survival. Nadat dit was gebeurd werd overgegaan tot het uitreiken van de prijzen. Het team uit Bolsward wat 3e werd met een tijd van 8 uur en 51 minuten mocht als eerste hun beker in ontvangst nemen, hierna volgde het team van Oosterwolde wat 2e werd met een tijd van 8 uur en 29 minuten. Als laatste werd het team uit Sint Nyk naar voren gehaald zij werden 1e met een tijd van 8 uur en 1 minuut. Na felicitatie en het in ontvangst nemen van bosje bloemen kreeg men de wisselbeker toegereikt. Hierna werd onder het genot van een hapje en een drankje nog even nagepraat over de Survival.

[b]Zie ook:[/b]
[u][url=http://www.112oosterwolde.nl/?pagina=14&newsid=5799]14e ABS te Appelscha – Uitslag nu ook bekend[/url][/u]