Sinds donderdagmiddag 15.30 uur is de 22-jarige Thi Ngoc An Nguyen (roepnaam An) uit Oosterwolde, samen met haar zoontje Jimmy van achttien maanden, vermist. De Vietnamese vrouw is donderdagmiddag voor het laatst gezien op de weekmarkt aan de Trambaan in Oosterwolde en is in overspannen toestand verdwenen. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van de vrouw met de peuter. De vrouw heeft het volgende signalement:
ongeveer 1.60 m. lang, tenger postuur, donker haar, ze droeg een wit jack en een zwarte broek. Ze is het laatst gezien met een fiets.
De politie is een onderzoek gestart, maar vraagt daarnaast de medewerking van het publiek. Getuigen die de vrouw met het kindje na donderdagmiddag hebben gezien worden gevraagd om via 0900 – 8844 contact op te nemen met politie Frysl├ón.

[b]Update:[/b]

De vermiste vrouw uit Oosterwolde die sinds donderdagmiddag vermist was, is sinds vrijdagmiddag rond 16.00 uur weer terecht. De vrouw meldde zich rond dat tijdstip bij familieleden in Oosterwolde. Zowel de vrouw als het kind maken het goed. De zoekactie is donderdagmiddag gestart en bestond onder andere uit een buurtonderzoek. Vrijdagmiddag is tevens een helicopter ingeschakeld. Naast de Vreemdelingendienst en de Vietnamese ambassade werkten 7 politiemensen aan het onderzoek.