Zaterdag omstreeks 20.30 uur heeft de politie een 33-jarige man uit Sint Pancras aangehouden op verdenking van wapenbezit, het rijden onder invloed en meerdere verkeersdelicten. De verdachte werd met zijn auto gecontroleerd omdat hij zonder goede verlichting reed. Toen hij moest blazen (alcohol), gaf hij gas en ging er vandoor. Op de Bosberg negeerde hij meerdere stoptekens. Uiteindelijk werd hij op de rotonde bij de Roggeberg door de politie klemgereden. Toen de verdachte door een politieman werd aangesproken, sloot hij zijn auto van binnen af en pakte een mes en een stroomstootwapen. Hij dreigde zichzelf in de borst te steken. Na een half uur inpraten op de verdachte, staakte hij zijn acties en wierp de wapens uit de auto. Daarop is hij geboeid en overgebracht naar het bureau. Hij bleek onder invloed. Aan het bureau blies hij 625 ug/l. Hij kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt voor wapenbezit, het rijden onder invloed en het negeren van stoptekens.