Zaterdagmorgen heeft de politie een 36-jarige man en een 34-jarige vrouw, beide uit Enschede aangehouden, nadat ze geld en eieren hadden gestolen bij een stalletje voor een woning aan de Rijksweg. De eigenaar, een 38-jarige man, heeft daar een stalletje waar hij eieren te koop aanbiedt. Kopers kunnen de eieren meenemen en geld in het daarvoor bestemde bakje doen. De eierboer had net een paar Euro als wisselgeld in het bakje gedaan. Even later zag hij een auto aankomen met de twee mensen erin. Deze namen een doos eieren mee, maar ook het bakje met wisselgeld. De politie werd gewaarschuwd en de twee konden even later worden aangehouden. Uit het vervolgonderzoek bleek dat de man de diefstal alleen had gepleegd. Vanwege het feit dat hij een veelpleger is blijft hij vast zitten en zal worden voorgeleid. De vrouw is overgedragen aan Politie Fryslan, waar nog wat voor haar openstaat.