Vanmiddag rond kwart over drie vond er op de N381 een aanrijding plaats tussen een personenauto en een personenauto met aanhanger. De personenauto met aanhanger kwam vanuit de richting Smilde en is waarschijnlijk op de andere weghelft terecht gekomen. Hier raakt de aanhanger het voertuig rijdende op de rijbaan richting Smilde. Als gevolg van de aanrijding is de auto met aanhanger fors begonnen te slingeren en hierdoor op het randje van de sloot beland. Hier is de aanhangwagen, beladen met bouwmaterialen, gekanteld. Ook buro ongevallenanalyse van politie Fryslan is ter plaatse geweest om onderzoek te verrichten. Tijdens het onderzoek en ook gedurende de berging door de firma Broekhuizen is de weg tijdelijk even afgezet. Tijdens en na de berging heeft Provincie Fryslan gezorgd voor de reiniging van het wegdek.