[b]Man loopt slagaderlijke bloeding op bij mishandeling[/b]
Steenwijk – In de nacht van vrijdag op zaterdag liep een 29-jarige man uit Steenwijk een slagaderlijke bloeding op bij een mishandeling in een horecagelegenheid aan de Markt. De man had ruzie met een andere man, een 39-jarige inwoner van Noordwolde (FRL). De Steenwijkenaar gaf aan met met een scherp voorwerp te zijn gestoken. Het slachtoffer werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 39-jarige man werd aangehouden.

[b]Automobiliste onder invloed[/b]
Tuk – In de nacht van zaterdag op zondag werd aan de Boomsluiters een 43-jarige vrouw uit Noordwolde (FRL) staande gehouden voor een alcoholcontrole. De vrouw blies een A op de alcosensor. Bij de ademanalyse op het bureau blies zij 360 ug/l. Zij kreeg een procesverbaal voor rijden onder invloed.