De politie is op zoek naar getuigen van een laffe geweldpleging tegen een 46-jarige vrouw uit Nijeholtpade. De vrouw fietste zaterdag omstreeks 16.30 uur over de brug in het fietspad van de Jokweg, tussen de IJkenweg en de Stellingenweg. Op de brug zag ze vier jeugdigen van ongeveer 13 á 15 jaar. Tijdens het passeren schopte één van de jongeren tegen haar voorwiel, waardoor ze ten val kwam. Na de val liepen de jongeren weg, waarna de vrouw terug naar huis is gefietst en de politie heeft gebeld. Door de schrik wist de vrouw niet in welke richting de jeugd was vertrokken en kon ze geen goed signalement geven. Door de politie is een onderzoek in de omgeving ingesteld. Op de brug waren geen jeugdigen meer te bekennen. Ook vissers bij de stuw en enkele andere passanten konden helaas geen extra informatie geven. Getuigen van het voorval en die rond dat tijdstip jeugd op de brug hebben gezien, kunnen zich melden bij de politie. Dat kan op telefoonnummer 0900 8844.