De politie van Drenthe stelt een onderzoek in naar een vermoedelijke mishandeling in een disco in Bijlen. Een 20 jarige man uit Appelscha heeft bij de politie aangifte gedaan De man zou in de nacht van zaterdag op zondag zo hard zijn aangepakt door een portier van de disco dat hij in het ziekenhuis moest worden behandeld omdat hij een gat in zijn hoofd had.

De aanleiding zou zijn geweest dat de man bij een schuimparty in de disco een andere bezoeker in een vijvertje zou hebben gegooid. Vervolgens zou hij hebben voldaan aan het verzoek van de portiers om e.e.a. in een rustige omgeving uit te praten. Zijn 21 jarige vriendin mocht daar niet bij zijn en zij zou door de portiers op hardhandige wijze naar buiten gesleurd zijn.

Toen de aangever de portiers daarop aansprak zou hij tegen de grond gewerkt zijn en geslagen en geschopt zijn. De man heeft zich op advies van een EHBOster bij het ziekenhuis gemeld.