De politie heeft zondagmiddag assistentie verleend bij een ongeval op de Pieter Stuyvesantweg, waarbij een 49-jarige motorrijder uit Kuinre gewond raakte. De man bemerkte te laat dat een motorrijder voor hem afremde om rechtsaf te slaan bij de kruising met de Gracht. Hij botste daarop tegen de achterzijde van deze motor, die bestuurd werd door een 46-jarige inwoner van Apeldoorn. Beide bestuurders kwamen daarbij ten val, waarbij de motorrijder uit Kuinre letsel opliep. Een 33-jarige automobilist uit Burgum kwam juist op het moment van het ongeval uit tegenovergestelde richting en kon één van de over het wegdek schuivende motoren niet meer ontwijken. Door de aanrijding verloor hij de macht over het stuur en kwam tegen de vangrail tot stilstand. De gewonde motorrijder werd met een gebroken enkel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.