De politie onderzoekt een aanrijding tussen twee personenauto’s die zaterdagochtend op de provinciale weg N381 plaatsvond. Een 19-jarige automobilist uit Elsloo kwam vanaf de Wester Es, wilde bij de kruising Terwisscha oversteken. Een 23-jarige inwoner van Eursinge (Dr) naderde vanuit de richting Emmen. Hij kon ondanks krachtig remmen, een botsing met de overstekende personenauto niet voorkomen. De bestuurder uit Elsloo raakte gewond en is per ambulance ter observatie naar het ziekenhuis van Heerenveen gebracht. Daar is later een bloedproef afgenomen waarvan de uitslag nog niet bekend is. Zijn twee passagiers bleven ongedeerd. Het politieonderzoek gaat verder.

[i]Door een passerende fotograaf kon onderstaande foto nog gemaakt worden en hieruit blijkt dus dat het gaat om een ongeval tussen een vrachtwagen en personenwagen en niet tussen 2 personenwagens waarover gesproken wordt in het persbericht van de politie.[/i]