De politie onderzoekt de mishandeling van een 34-jarige inwoner van Ureterp zaterdagmorgen om ca. 03.00 uur op de Weibuorren. Het slachtoffer reed daar op zijn fiets, toen hij zonder enige aanleiding bij het passeren van een groepje van vier jongens van zijn fiets werd getrapt. Nadat hij ten val was gekomen werd hij door twee jongens uit dit groepje diverse malen getrapt. Daarna maakten ze zich alle vier uit de voeten. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling laten stellen, onder meer om een wenkbrauw te hechten. Hij kon van deze twee daders een signalement geven. Eén van de jongens had gemillimeterd blond tot wit haar, droeg een grote ring in zijn neusvleugel, was ongeveer tussen de 170 en 175 cm lang, 20 tot 25 jaar oud en had een mager postuur. Hij droeg een zwarte wijde broek een wit T-shirt. De andere jongen had een gezet postuur, een bol hoofd en was ook 20 tot 25 jaar oud. Hij had donker haar met iets langere stekels en droeg een blauwe normale spijkerbroek en een donker T-shirt.